Kerssens Kozijnen

ZZP'ers

Als ZZP’er in de bouw is het belangrijk om professionals om je heen te verzamelen waar je op kan bouwen. Op het gebied van maatwerk houten kozijnen, deuren en ramen zijn wij dan je partner. We werken nauw met je samen voor het beste resultaat.

De partner voor ZZP’ers

Als ZZP’er wil jij de beste kozijnen, deuren en ramen voor jouw klant. Een partner waar je op kunt rekenen en die met je meedenkt, hoort erbij. Dat snappen we. Daarom denken we met je mee en hebben we korte communicatielijnen. Je kan ons altijd bellen, ook al heb je maar een korte vraag. Samen maken we het project van jouw klant een succes!

Een vlotte samenwerking

Samenwerken? Dan vragen we je om het idee van jouw klant inclusief tekeningen en afbeeldingen naar ons opsturen. Aan de hand daarvan maken we snel een uitgebreide offerte. Bij akkoord zetten we de productie meteen in gang. En als alles klaar is, leveren we het gewoon bij jou op locatie. Zelf ophalen kan natuurlijk ook.

Dit kun je verwachten

Als ZZP’er samenwerken met Kerssens Kozijnen? Goed idee! Je kan namelijk rekenen op:

Snelle reactietijd
Proactieve partner
Scherpe prijs
Op elke locatie bezorgd
Levering op een bok
Eventueel inclusief glas

Onze producten voor ZZP’ers

Als ZZP’er kun je veel van onze producten goed gebruiken. Zoek je op maat gemaakte houten kozijnen voor een bijzonder raampje? Of wil je een complete set met ramen, deuren, glas en hang- en sluitwerk? Ook dat regelen we voor je.

Maak kennis met onze specialist

Aangenaam, ik ben Nick Kerssens. Eigenaar van Kerssens Kozijnen en specialist in de branche. Ik werk graag nauw samen met ZZP’ers. Zo vinden we altijd een geschikte oplossing, al is de uitdaging nog zo groot. Hoe groter de uitdaging, hoe mooier het resultaat!

Kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laten we vrijblijvend afspreken. Je kunt mij bellen op +31(0)594 534 004 of mailen naar info@kerssens-kozijnen.nl.

Onze trotse partners

ISERO logo
AppolBouw logo
Aannemersbedrijf J.M. Pantjes logo
Rottinghuis logo
BPZ logo
Dakkapellen.nu logo
Bouwbedrijf Tadema Groningen logo
Samen Bouwzaken logo

Offerte aanvragen?

Snel hulp nodig bij jouw project? Binnen 2 dagen zit er een offerte in je inbox.

  • Een aanvraag in 3 klikken
  • Binnen 48 uur contact
  • Offerte op maat
Alles in eigen productie
Advies én montage
Proactieve partner
Aangesloten bij NBVT
© Copyright Kerssens Kozijnen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen