Onze klanten houden van ons vanwege onze professionele en proactive aanpak. Mogen we jou ook welkom heten als klant?

Alleen de beste materialen

Wij werken uitsluitend met Mahonie hardhout. Mahoniehout is een duurzaam type hardhout, wat uitstekend geschikt is voor het maken van deuren en kozijnen. Je herkent het aan de typische roodbruine kleur. Naast de hoge kwaliteit geven houten kozijnen en deuren ieder huis een warme, karakteristieke uitstraling, die niet te evenaren is door kunststof varianten. Doordat we bij Kerssens Kozijnen investeren in innovatie en efficiëntie, kunnen we je deuren en kozijnen snel opleveren.

Hoog afwerkingsniveau

Kerssens Kozijnen werkt uitsluitend met de beste materialen. Dat geldt ook voor de afwerking van onze producten. Daarom werken we je kozijnen en deuren in onze timmerfabriek af met een dubbele laag grondverf van Sigma Coatings. We voorzien je deuren en kozijnen van een hoogwaardige grondlaag zodat de lakverf goed kan hechten.

Profiteer van jarenlange ervaring

Wij hebben al vele zakelijk klanten blij mogen maken met nieuwe kozijnen, deuren en ramen voor alle projecten. Klanten kiezen voor ons, omdat:

  • Topkwaliteit producten
  • Duidelijke communicatie
  • Uitstekende service
  • Proactief partnerschap

Samenwerken met Kerssens Kozijnen?

Wij leveren houten kozijnen, deuren en ramen op maat aan verschillende zakelijke doelgroepen, van aannemers en bouwbedrijven tot architectenbureaus. Heb je vragen naar aanleiding van één van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Snelle levering (op locatie) van topkwaliteit producten

Hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse twee (SKG**)

Lange levensduur, gemakkelijke bewerkbaarheid en warme uitstraling

Proactief advies van onze product specialisten

Hoogwaardige grondlaag gezet met Sigma Coatings