Kerssens Kozijnen

Vastgoedonderhoudsbedrijven

Als vastgoedonderhoudsbedrijf wil je graag goed onderhoudswerk afleveren. En eens in de zoveel jaar zijn de kozijnen aan de beurt. Heb jij een project dat wel toe is aan nieuwe kozijnen? Die van ons passen perfect.

De partner voor vastgoedonderhoudsbedrijven

Als vastgoedonderhoudsbedrijf wil jij de beste kozijnen, deuren en ramen voor jouw klant. Zo kun je de beste kwaliteit van jouw onderhoudswerk garanderen. Het onderhoud aan bestaande panden gaat soms samen met uitdagingen zoals kozijnen die niet een standaard maat hebben. Goed nieuws: wij maken al onze houten kozijnen, deuren en ramen op maat. Past altijd!

Zo weinig mogelijk onderhoud

Kozijnen die lang meegaan en tegelijkertijd weinig onderhoud nodig hebben? Die zijn van hout. Het is niet voor niets dat wij al onze kozijnen, ramen en deuren van hout maken. Hout blijft lang mooi en houdt zijn stijlvolle uitstraling. Je hebt er weinig omkijken naar en krijgt er topkwaliteit kozijnen voor terug.

Dit kun je verwachten

Als vastgoedonderhoudsbedrijf samenwerken met Kerssens Kozijnen? Goed idee! Je kan namelijk rekenen op:

Snelle reactietijd
Alleen A-kwaliteit
Professioneel advies
Op elke locatie bezorgd
Levering op een bok
Eventueel inclusief glas

Onze producten voor vastgoedonderhoudsbedrijven

Als vastgoedonderhoudsbedrijf kun je veel van onze producten goed gebruiken. Zoek je op maat gemaakte houten kozijnen voor een bijzonder raampje? Of wil je een complete set met ramen, deuren, glas en hang- en sluitwerk? Ook dat regelen we voor je.

Maak kennis met onze specialist

Aangenaam, ik ben Nick Kerssens. Eigenaar van Kerssens Kozijnen en specialist in de branche. Ik werk graag nauw samen met vastgoedonderhoudsbedrijven. Samen vinden we altijd een geschikte oplossing, al is de uitdaging nog zo groot. Hoe groter de uitdaging, hoe mooier het resultaat!

Kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laten we vrijblijvend afspreken. Je kunt mij bellen op +31(0)594 534 004 of mailen naar info@kerssens-kozijnen.nl.

Onze trotse partners

ISERO logo
AppolBouw logo
Aannemersbedrijf J.M. Pantjes logo
Rottinghuis logo
BPZ logo
Dakkapellen.nu logo
Bouwbedrijf Tadema Groningen logo
Samen Bouwzaken logo

Offerte aanvragen?

Snel hulp nodig bij jouw project? Binnen 2 dagen zit er een offerte in je inbox.

  • Een aanvraag in 3 klikken
  • Binnen 48 uur contact
  • Offerte op maat
Alles in eigen productie
Advies én montage
Proactieve partner
Aangesloten bij NBVT
© Copyright Kerssens Kozijnen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen