Medewerker Timmerfabriek

Heb jij een passie voor werken in de bouw? Houd je van aanpakken en werk je graag in teamverband? Dan is deze vacature voor ‘medewerker timmerfabriek’ bij Kerssens Kozijnen perfect voor jou. Lees meer en solliciteer snel!

 

Vacature medewerker timmerfabriek

Kerssens Kozijnen is per 1 januari 2019 op zoek naar een medewerker die ons team in de timmerfabriek gaat versterken. Iemand met passie voor het vak, affiniteit met de bouw en een echte aanpakker past het beste binnen ons team. Of je nu jarenlange ervaring hebt, of het vak nog (deels) onder de knie wilt krijgen: bij Kerssens Kozijnen staan we overal voor open. Bij ons is het nooit te laat om te leren.

 

Taakomschrijving

Als medewerker in onze timmerfabriek houd je je voornamelijk bezig met het maken van kozijnen en het opsluiten en spuiten van kozijnen. Het monteren van hang- en sluitwerk en het frezen van diverse materialen zal ook behoren tot jouw taken. Je werkt in een team van enthousiaste vakmannen, waar gezelligheid geen tijd kent.

De baan betreft een fulltime werkweek (40 uur) en zal per 1 januari 2019 beschikbaar zijn.

 

Functie-eisen

• Affiniteit met de bouw;
• 40 uur beschikbaar;
• Een teamplayer en een echte aanpakker;
• Flexibel en geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Bedrijfsprofiel

Bij Kerssens Kozijnen werken we met een enthousiast team van echte vakmannen. Kerssens Kozijnen staat voor kwaliteit, maatwerk en heldere afspraken. In onze nieuwe bedrijfshal in Grootegast leveren wij maatwerk kozijnen, ramen en deuren. Door te werken met de beste kwaliteit hout, zijn onze kozijnen en deuren jarenlang onderhoudsvrij. Om het onderhoud van kozijnen en deuren nog makkelijker te maken, werken we deze af met top grondverfproducten van Sigma Coatings.

 

Reageren

Enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met CV. Je kunt je sollicitatie sturen naar [email protected] of bellen naar 06-41811276.

Waarom Kerssens Kozijnen?

Kozijnen worden op locatie afgeleverd

Snelle levering

Op maat geleverd

<< Terug naar kozijnen