Ramen op maat

Het juiste raam voor jouw woning!

Ramen op maat

Op zoek naar een partner voor op maat gemaakte ramen? Dan zijn wij de juiste partner voor jouw bedrijf. Met onze jarenlange ervaring met het maken van ramen op maat verzekeren wij je van een perfect eindresultaat, compleet afgestemd op de wensen van jouw klant. Het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen draagt daar zeker aan bij.

Het juiste raam voor het juiste project

De ramen van een woning zijn een gezichtsbepalend en karakteristiek onderdeel van een woning. Er kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een grote raampartij, welke een hoop licht in woningen brengt of ramen met glasroeden voor een authentieke uitstraling. Door ramen op maat te laten maken kunnen de ramen perfect aan worden gesloten op de woning en de wensen van jouw klant. Bij Kerssens zijn er vele vormen en de gewenste beglazing mogelijk. Wij bieden vele soorten glas waaronder glas-in-lood of sierbeglazing. Tevens bieden wij oplossingen met veiligheidsglas en zonwerende beglazing.

Verhoog de veiligheid van de woning van jouw klant

Onze ramen op maat verhogen de veiligheid van een woning. Onze ramen zijn geproduceerd om meer veiligheid bieden tegen inbrekers. Al onze ramen zijn voorzien van inbraakwerend beslag dat voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk.

Waarom kiezen voor Kerssens voor ramen op maat?

Wij hebben al vele klanten blij mogen maken met ramen op maat. Klanten kiezen voor ons, vanwege:

  • Topkwaliteit ramen
  • Duidelijke communicatie
  • Uitstekende service
  • Onze ramen voldoen aan het politiekeurmerk
  • Vele vormen en soorten glas om de inrichting van woningen te complementeren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor ramen op maat of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag verder!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Kozijnen worden op locatie afgeleverd

Snelle levering

Op maat geleverd

<< Terug naar Ramen&Glas

Kozijnen

 

Ramen & Glas

 

Deuren

 

Over Kerssens