Kerssens Kozijnen

Over ons

Hoogwaardige houten kozijnen, deuren en ramen op maat: daarvoor kloppen bedrijven en particulieren bij ons aan. Snelle service en een persoonlijke aanpak krijg je er altijd bij. Want wij vinden het vanzelfsprekend dat je de beste houten kozijnen krijgt. Voor een goede prijs én met het juiste advies.

Je kunt bij ons terecht voor een complete set voor een nieuwbouwproject óf voor dat ene kozijn dat je nodig hebt voor het raampje in de badkamer. Groot of klein, standaard of speciaal: in onze Timmerfabriek hebben we de technologie en kennis om je project snel op te leveren.

Van idee tot bezorging op locatie

Vanaf het moment dat je voor de eerste keer met ons aan de telefoon hangt, zijn we bij jouw project betrokken. We denken met je mee en gaan geen uitdaging uit de weg. En we zijn pas tevreden als we de kozijnen bij jou op locatie hebben afgeleverd.

Alles wat je maar kunt bedenken

Je houten kozijnen, ramen of deuren afgelakt en beglaasd? Doen we voor je. Meer weten over inbraakwerendheid? Je krijgt van ons advies en de certificaten die erbij horen. Zo kun je makkelijk je eventuele subsidies aanvragen.

De Timmerfabriek van de Toekomst

Om de hoogste kwaliteit te leveren, werken we met de nieuwste technieken. Onze werkplaats heet daarom de Timmerfabriek van de Toekomst. Onder andere door ons hightech bewerkingscentrum, de SAOMAD WP Mirai 4500.

Razendsnelle kwaliteit met de SAOMAD WP Mirai 4500

Met de SAOMAD is onze productiesnelheid omhoog geschoten. Dit hightech bewerkingscentrum helpt ons meer te doen in minder tijd. Natuurlijk leveren we nooit in op kwaliteit. En een groot voordeel is: met de SAOMAD kunnen we specialistische producten maken. Een rond, houten toogkozijn of een houten Centorpui? Fluitje van een cent voor de SAOMAD.

Offerte aanvragen?

Snel hulp nodig bij jouw project? Binnen 2 dagen zit er een offerte in je inbox.

  • Een aanvraag in 3 klikken
  • Binnen 48 uur contact
  • Offerte op maat
Alles in eigen productie
Advies én montage
Proactieve partner
Aangesloten bij NBVT
© Copyright Kerssens Kozijnen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen