Over Kerssens Kozijnen

“Heb jij al Kerssens Kozijnen?”

Over Kerssens Kozijnen

Bij Kerssens Kozijnen werken we met een enthousiast team van echte vakmannen. Kerssens Kozijnen staat voor kwaliteit, maatwerk en heldere afspraken. In onze nieuwe bedrijfshal in Grootegast leveren wij maatwerk kozijnen, ramen en deuren. Door te werken met de beste kwaliteit hout, zijn onze kozijnen en deuren jarenlang onderhoudsvrij. Om het onderhoud van kozijnen en deuren nog makkelijker te maken, werken we deze af met top grondverfproducten van Sigma Coatings.

Complete dienstverlening

Onze houten deuren worden geleverd in een dikte van 56mm, met een meerpuntsluiting en rubberen kaderafdichting. Dit alles voorzien we van veiligheidsbeslag, welke voldoet aan het politiekeurmerk. Dit maakt onze deuren standaard inbraakwerendheid klasse twee. Onze ramen zijn geproduceerd om meer veiligheid bieden tegen inbrekers. Al onze ramen zijn voorzien van inbraakwerend beslag, dat tevens voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk. Voor veilige deuren en ramen van hoge kwaliteit ben je bij Kerssens op het juiste adres!

Innovatie en moderne technieken

Wij proberen vooruit te lopen op onze tijd om onze klanten altijd te kunnen bedienen van de hoogste kwaliteit. Zo hebben wij geïnvesteerd in de Saomad WP Just 3500, een hightech machine waarmee met hoge snelheid maatwerk kozijnen kunnen worden geleverd.

Waarom kiezen voor Kerssens?

Wij hebben al vele klanten blij mogen maken met nieuwe kozijnen, deuren en ramen. Klanten kiezen voor ons, omdat:
• Topkwaliteit producten
• Duidelijke communicatie
• Uitstekende service
• Al ons hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse twee (SKG**).

Wil je meer weten over ons bedrijf of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Kozijnen worden op locatie afgeleverd

Snelle levering

Op maat geleverd

>> Hang- & Sluitwerk >> Werkwijze >> Nieuws

Kozijnen

 

Ramen & Glas

 

Deuren

 

Over Kerssens