Sinds jaren de partner voor bedrijven en ondernemers in de bouw op het gebied van maatwerk houten kozijnen, deuren en ramen!

Wat kun je verwachten van Kerssens Kozijnen?

Bij Kerssens Kozijnen werken we met een enthousiast team van echte vakmannen. Kerssens Kozijnen staat voor kwaliteit, maatwerk en heldere afspraken. In onze nieuwe bedrijfshal in Grootegast leveren wij maatwerk kozijnen, ramen en deuren. Door te werken met de beste kwaliteit hout, zijn onze kozijnen en deuren jarenlang onderhoudsvrij. Om het onderhoud van kozijnen en deuren nog makkelijker te maken, werken we deze af met top grondverf producten van Sigma Coatings.

Complete dienstverlening

Onze houten deuren worden geleverd in een dikte van 56mm, met een meerpuntsluiting en rubberen kaderafdichting. Dit alles voorzien we van veiligheidsbeslag, welke voldoet aan het politiekeurmerk. Dit maakt onze deuren standaard inbraakwerendheid klasse twee. Onze ramen zijn geproduceerd om meer veiligheid bieden tegen inbrekers. Al onze ramen zijn voorzien van inbraakwerend beslag, dat tevens voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk. Voor veilige deuren en ramen van hoge kwaliteit ben je bij Kerssens op het juiste adres!

Innovatie en techniek

Wij lopen vooruit op de tijd om onze klanten altijd te kunnen bedienen van de hoogste kwaliteit. Zo hebben wij geïnvesteerd in de Saomad WP Just 3500, een hightech machine waarmee met hoge snelheid maatwerk kozijnen kunnen worden geleverd. Voor Kerssens Kozijnen is alleen de beste kwaliteit goed genoeg!

Samenwerken met Kerssens Kozijnen?

Wij hebben al vele klanten blij mogen maken met nieuwe kozijnen, deuren en ramen. Waarom deze bedrijven klant worden en klant blijven?

  • A-kwaliteit producten
  • Duidelijke communicatie
  • De beste service

Het team van Kerssens Kozijnen

Ludwig Verhoeven

Voormontage

Michal Venema

Werkvoorbereider

Jort Zuidersma

Spuiterij en  Afmontage

Jan Steringa

Spuiterij en Afmontage

Nick Kerssens

Directeur

Luuk Reitsma

Meewerkend voorman

Willem Stienstra

Machinaal houtbewerker

Jouw naam hier?

Bekijk onze vacatures

Waarom Kerssens Kozijnen?

Snelle levering (op locatie) van topkwaliteit producten

Hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse twee (SKG**)

Lange levensduur, gemakkelijke bewerkbaarheid en warme uitstraling

Proactief advies van onze product specialisten

Hoogwaardige grondlaag gezet met Sigma Coatings