Er gaat niets boven stijlvolle houten raampartijen. Ze geven iedere gevel net dat beetje extra karakter en uitstraling. Kerssens Kozijnen levert houten ramen voor het project van jouw klant. Compleet naar wens gefabriceerd!

Houten ramen

Ben jij voor een nieuwbouw- of restauratieproject op zoek naar een betrouwbare partner voor de levering van houten ramen op maat? Zoek niet verder en profiteer van de jarenlange ervaring van Kerssens Kozijnen. Wij hebben inmiddels een grote groep aannemers, bouwbedrijven, calculatiebureaus en architecten van hoogwaardige ramen voorzien voor uiteenlopende projecten. Wij denken mee met jou en je klant over de beste oplossing.

Alleen het beste hout

Mooie raampartijen geven iedere geven een extra authentieke uitstraling. Iedere gevel is weer anders, en dat vraagt om maatwerk. Met ons machinepark zijn wij in staat om alle houten ramen compleet naar de wens van jouw klant te produceren. Al onze ramen worden gemaakt met alleen het best FSC gecertificeerde Mahonie hout.

Houten ramen van Kerssens

Wat kun je verwachten van de houten ramen van Kerssens Kozijnen? De kwaliteit van de ramen waarborgen de veiligheid. De ramen zijn voorzien van inbraak werend beslag voorzien van politiekeurmerk. Alle ramen worden voorzien van glas, waarbij je zelf bepaalt welk type beglazing nodig is. Wij kunnen ramen leveren met zonwerend veiligheidsglas, maar ook glas-in-lood of andere sierbeglazing behoort tot de mogelijkheden.

Samenwerken met Kerssens Kozijnen?

Een samenwerking met Kerssens Kozijnen geeft jouw als klant veel zekerheden. Wij werken 100% transparant en houden van korte lijnen in de communicatie. Wij komen onze afspraken na en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. Heb je vragen over onze dienstverlening of heb je een project waar onze houten ramen nodig zijn? Neem dan direct contact op via het formulier of bel ons. Wij staan voor je klaar!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Snelle levering (op locatie) van topkwaliteit producten

Hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse twee (SKG**)

Lange levensduur, gemakkelijke bewerkbaarheid en warme uitstraling

Proactief advies van onze product specialisten

Hoogwaardige grondlaag gezet met Sigma Coatings