Houten kozijnen geven huizen en gebouwen een mooiere uitstraling. Om aan de groeiende vraag te voldoen heb jij behoefte aan een betrouwbare partner voor de levering van maatwerk kozijnen. Dat is precies wat wij je bieden!

Houten kozijnen… zoveel mooier!

Hout is niet alleen duurzaam en verantwoord, het eindresultaat is veel mooier dan de kunststof variant. Het hout waar onze kozijnen van gemaakt worden is FSC-gecertificeerd. Je bent er dus van verzekerd dat het hout door verantwoord bosbeheer geproduceerd is. Alleen het beste Mahonie hout is goed genoeg om gebruikt te worden in onze kozijnen. De verbindingen door middel van verlijming zorgen voor een hoge mate van afwerking van onze houten kozijnen.

Premium producten in het totaalpakket!

De houten kozijnen van Kerssens worden standaard geleverd met een hoogwaardige grondlaag die word aangebracht met de premium producten van Sigma Coatings. Of het nu gaat om nieuwbouw het het vervangen van kozijnen. De kozijnen worden desgewenst voorzien van het beste hang- en sluitwerk (weerstandsklasse twee – SKG**). Binnenbeglazing is de standaard bij Kerssens Kozijnen. Met dit totaalpakket helpen bij je om van je project een succes te maken!

Kozijnen snel gereed

Normaal gesproken duurt het maken van nieuwe kozijnen ongeveer zeven weken. Dankzij de Saomad WP Just 3500 zijn de kozijnen vele malen sneller gereed. Kozijnen worden zeer snel, perfect en nauwkeurig geproduceerd. Zo kunnen jouw klanten snel genieten van nieuwe kozijnen.

  • Kozijnen zeer snel gereed!
  • Standaard afgewerkt met Premium Sigma Coatings
  • FSC-gecertificeerd / verantwoord bosbeheer productie

Samenwerken met Kerssens Kozijnen?

Wij leveren houten kozijnen, deuren en ramen op maat aan verschillende zakelijke doelgroepen, van aannemers en bouwbedrijven tot architectenbureaus. Heb je vragen naar aanleiding van één van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Snelle levering (op locatie) van topkwaliteit producten

Hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse twee (SKG**)

Lange levensduur, gemakkelijke bewerkbaarheid en de warme uitstraling

Proactief advies van onze product specialisten

Hoogwaardige grondlaag gezet met Sigma Coatings