Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. Jij wil voor ieder project ramen, deuren en kozijnen opleveren die aan de laatste veiligheidsstandaarden voldoet. Daar ben je bij Kerssens Kozijnen van verzekerd!

Hang en sluitwerk

Veiligheid is voor ieder bouwproject van groot belang. Werk je samen met Kerssens Kozijnen? Dan kies je voor een veiligheid voor jouw klanten. Al onze kozijnen worden standaard afgewerkt met hang en sluitwerk. Al ons hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse twee (SKG**). Levering van SKG*** behoort ook tot de mogelijkheden.

Veilige deuren en ramen van Kerssens

Onze houten deuren worden geleverd in een dikte van 56mm, met een meerpuntsluiting en rubberen kaderafdichting. Dit alles voorzien we van veiligheidsbeslag, welke voldoet aan het politiekeurmerk. Dit maakt onze deuren standaard inbraakwerendheid klasse twee. Onze ramen zijn geproduceerd om meer veiligheid bieden tegen inbrekers. Al onze ramen zijn voorzien van inbraakwerend beslag, dat tevens voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk. Voor veilige deuren en ramen van hoge kwaliteit ben je bij Kerssens op het juiste adres!

Waarom kiezen voor Kerssens?

Wij hebben al vele klanten blij mogen maken met nieuwe kozijnen, deuren en ramen. Klanten kiezen voor ons, omdat:

  • Topkwaliteit producten
  • Duidelijke communicatie
  • Uitstekende service
  • SKG** hang- en sluitwerk

Samenwerken met Kerssens Kozijnen?

Wij leveren houten kozijnen, deuren en ramen op maat aan verschillende zakelijke doelgroepen, van aannemers en bouwbedrijven tot architectenbureaus. Heb je vragen naar aanleiding van één van onze producten of diensten? Neem dan contact met ons. Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Snelle levering (op locatie) van topkwaliteit producten

Hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse twee (SKG**)

Lange levensduur, gemakkelijke bewerkbaarheid en warme uitstraling

Proactief advies van onze product specialisten

Hoogwaardige grondlaag gezet met Sigma Coatings