Houten deuren geven een woning sfeer en uitstraling. Een mooie deur is het visitekaartje voor iedereen die een woning betreedt. Kerssens Kozijnen fabriceert houten deuren op maat van topkwaliteit!

Houten deuren

Wil jij voor je klanten alleen het allerbeste op het gebied van deuren? Kerssens Kozijnen levert maatwerk houten deuren aan de zakelijke markt. Dus ben jij een aannemer, zpp’er in de bouw, architectenbureau of calculator? Kies dan voor Kerssens Kozijnen als partner voor het leveren van de houten deuren voor je project. Wij denken met je mee om de wensen van je klant te realiseren, tegen een scherpe prijs.

Waarom gebruiken we hout?

Hout is een populair materiaal voor gebruik in deuren. Mensen beginnen de meerwaarde van hout als materiaal weer meer te waarderen. Houten deuren geven een sfeervolle uitstraling aan ieder project. Hout is duurzaam en heeft een lange levensduur. Bijkomend voordeel is ook dat de deuren met een andere verflaag een geheel nieuwe uitstraling kunnen krijgen.

De voordelen

Wat maakt onze houten deuren tot de beste in zijn soort? Het begint bij het materiaal. Onze deuren worden gefabriceerd uit A-kwaliteit FSC Mahonie hout.

  • Duurzaam
  • Lange levensduur
  • Geleverd met hoge mate van afwerking

Samenwerken met Kerssens Kozijnen?

Wil jij samenwerken met een partner waar je van op aan kunt? Een partner die op een transparante manier communiceert en zijn afspraken na komt? Dan is het een goed idee om contact met ons op te nemen. Wij maken graag kennis met jou als ondernemer en je specifieke wensen. Heb je op dit moment een project waarbij we je kunnen helpen? Laat het ons weten en wij maken een passende offerte voor je!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Snelle levering (op locatie) van topkwaliteit producten

Hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse twee (SKG**)

Lange levensduur, gemakkelijke bewerkbaarheid en warme uitstraling

Proactief advies van onze product specialisten

Hoogwaardige grondlaag gezet met Sigma Coatings