Nieuws

 

Aannemersbedrijf Fa. W. de Wit en Zn over de samenwerking met Kerssens Kozijnen

23-11-2018
Aannemersbedrijf Fa. W. de Wit en Zn uit het Groningse Boerakker werkt al een jaar samen met Kerssens Kozijnen. Hoe, waarom en waar? Dat vertelt Gerke de Wit je in dit artikel.

Lees meer…

 


Expertise, kennis en vakkundig advies voor Abel Veenstra

16-11-2018
Vanaf vandaag laten we elke twee weken een van onze klanten aan het woord. Klanten vertellen over hun samenwerking met Kerssens Kozijnen en daarnaast komen de vraag, oplossing en werkwijze van Kerssens Kozijnen aan bod. Deze week vertelt Abel Veenstra over zijn ervaringen. Benieuwd? Lees hier meer!

Lees meer…

 


Nieuwe ontwikkelingen bij Kerssens Kozijnen

25-04-2018
Als je ons een beetje volgt is het je vast opgevallen, wij hebben een nieuwe machine! De Saomad WP Just 3500, een hightech bewerkingscentrum. Wij willen toonaangevend en innovatief blijven in onze branche, zodat we onze klanten elke keer weer uitstekend kunnen helpen. De Saomad machine helpt ons hierbij en zorgt ervoor dat we kozijnen in één dag kunnen maken in plaats van de gebruikelijke zeven weken.

Lees meer…

 


Kom kennis maken met Kerssens Kozijnen op 7 april tijdens onze open dag!

06-03-2018
Bij deze willen we je graag uitnodigen voor de feestelijke opening van ons nieuwe bedrijfspand en de introductie van onze nieuwe machine de Saomad WP Just 3500. Op zaterdag 7 april ben je vanaf 9 uur van harte welkom in onze nieuwe bedrijfshal in Grootegast. Tijdens deze open dag krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij Kerssens Kozijnen.

Lees meer…

 


Houten kozijnen, een duurzame keuze voor de toekomstige generatie

15-02-2018

Houten kozijnen worden al eeuwenlang gemaakt. Logisch, want hout is een prachtig natuurproduct dat gemakkelijk te bewerken is. Het heeft een warme uitstraling en daarnaast is het een betrouwbaar en duurzaam materiaal. Helaas bestaan er ook heel veel vooroordelen over houten kozijnen. In deze blog gaan we de zin van de onzin scheiden en laten we je zien dat houten kozijnen een duurzame investering zijn. Juist voor de toekomstige generatie!

Lees meer…

 


Waarom je moet kiezen voor houten kozijnen

11-12-2017

Houten kozijnen zijn voor huiseigenaren al jaren een ontzettend populaire keuze, en niet zonder reden. Houten kozijnen hebben vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Zo is hout een natuurlijk, ecologisch materiaal met een uitzonderlijke duurzaamheid. Men denkt vaak dat houten kozijnen veel onderhoud vergen, maar dit is tegenwoordig niet meer het geval. Door de nieuwe technieken en door gebruik te maken van top kwaliteit hard hout vergen onze houten kozijnen weinig onderhoud. We hebben de voordelen van houten kozijnen voor je op een rijtje gezet

Lees meer…

 


Nieuwe website

09-12-2017

Wij mogen met trots zeggen dat we de nieuwe eigenaar zijn van deze mooie website Kerssens Kozijnen.
Onze website is live gegaan op 08-12-2017


Kozijnen

 

Ramen & Glas

 

Deuren

 

Over Kerssens