Werkwijze Kozijnen Vervangen

Jouw kozijnen in één dag gereed

Werkwijze Kozijnen Vervangen

Ieder houten kozijn op leeftijd is op den duur aan vervanging toe. Dit proces moet soepel verlopen. Wij kunnen zelf snel de nieuwe kozijnen gereed hebben en ook snel schakelen met onze partners om bijvoorbeeld glas en montage meteen in orde te maken.

Stuur foto’s via de website

Om snel een goed beeld te krijgen van de situatie en onze rol daarin, is het mogelijk om via de website of WhatsApp foto’s te sturen van de te vervangen kozijnen. Na de eerste inschatting zorgen we ervoor dat we de juiste maten opmeten om nieuwe kozijnen te maken. Door onze innovatieve Saomad machine kunnen we op zeer korte termijn kozijnen op maat maken, voor iedere onderneming, voor iedere klant.

Glas meegeleverd

Om ramen meteen te kunnen vervangen, zorgen we ervoor dat het glas meteen wordt meegeleverd. Mocht je bijvoorbeeld sierglas of glas-in-lood willen laten monteren in de kozijnen, dan is dat mogelijk. We voldoen aan alle wensen.

Ook de montage wordt verzorgd

Het leveren en monteren van de ramen kan plaatsvinden onder beheer van Kerssens Kozijnen. Hiervoor werken wij met vertrouwde vakmannen, om de kwaliteit te garanderen die je van ons mag verwachten.

Waarom je kozijnen laten vervangen door Kerssens Kozijnen?

  • Kozijnen in één dag gereed
  • Uitstekende kwaliteit
  • Vrijwel onderhoudsvrije kozijnen
  • Jarenlange ervaring in het vervaardigen van topkwaliteit kozijnen.

Wil je meer weten over kozijnen vervangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Kozijnen worden op locatie afgeleverd

Snelle levering

Op maat geleverd

<< Terug naar kozijnen

Kozijnen

 

Ramen & Glas

 

Deuren

 

Over Kerssens