Kozijnen Vervangen

Jouw kozijnen in één dag gereed

Kozijnen vervangen

Net als elk onderdeel van de woning of pand van je klant, zijn ook de kozijnen onderworpen aan normale en onvermijdelijke slijtage. Zijn de kozijnen aan vervanging toe? Dan kunnen wij helpen. Oude of beschadigde kozijnen kunnen een grote impact hebben op de isolatie van een woning of pand, omdat het kan zorgen voor veel warmteverlies. Het vervangen van de kozijnen is dus op de lange termijn kostenbesparend. Haast? Wij kunnen in slechts één dag nieuwe kozijnen maken!

Kozijnen in één dag gereed

Normaal gesproken duurt het maken van nieuwe kozijnen ongeveer zeven weken. Dankzij de Saomad WP Just 3500 zijn jouw kozijnen in slechts één dag gereed. Kozijnen worden zeer snel, perfect en nauwkeurig geproduceerd. Zo kunnen jouw klanten snel genieten van nieuwe kozijnen.

Houten kozijnen

De levensduur van het kozijn is afhankelijk van de houtsoort waar de kozijnen van gemaakt worden. Kerssens Kozijnen werkt met name met Mahonie, de beste houtsoort voor kozijnen. Mahonie kozijnen hebben een minimaal gewicht van 650 kg/m2. In combinatie met uitstekende verbindingen door middel van verlijming, zorgt dit voor de beste kwaliteit. Heeft jouw klant voorkeur voor een andere houtsoort? Dan kunnen wij dit uiteraard ook realiseren!

Schilderwerk

Houten kozijnen moeten geschilderd worden om de weersinvloeden te kunnen weerstaan. Al onze kozijnen worden eerst in een hoogwaardige grondlaag gezet om vervolgens te worden afgewerkt. Hierbij maken wij gebruik van topkwaliteit producten van Sigma Coatings.

Waarom je kozijnen laten vervangen door Kerssens Kozijnen?

• Kozijnen in één dag gereed
• Uitstekende kwaliteit
• Vrijwel onderhoudsvrije kozijnen
• Jarenlange ervaring in het vervaardigen van topkwaliteit kozijnen.

Wil je meer weten over kozijnen vervangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Kozijnen worden op locatie afgeleverd

Snelle levering

Op maat geleverd

<< Terug naar kozijnen

Kozijnen

 

Ramen & Glas

 

Deuren

 

Over Kerssens