Houten kozijnen

Mahonie hout | Hoogwaardig afgewerkt

Houten kozijnen

Houten kozijnen zijn ontzettend veelzijdig en passen in vrijwel iedere woning. Houten kozijnen zijn al jaren een ontzettend populaire keuze voor huiseigenaren, en niet zonder reden. Houten kozijnen hebben een lange levensduur, zijn gemakkelijk bewerkbaar en hebben een warme uitstraling. Wij werken met de fantastische Saomad Woodpecker. Hierdoor kunnen wij jouw nieuwe houten kozijnen in slecht één dag realiseren!

Lange levensduur

Goede houten kozijnen hebben een lange levensduur. De levensduur van kozijnen is afhankelijk van de houtsoort, waar de kozijnen van gemaakt worden. Wij werken met name met Mahonie, de beste houtsoort voor kozijnen. Mahonie kozijnen hebben een minimaal gewicht van 650 kg/m2. In combinatie met de beste verbindingen door middel van verlijming, zorgt dit voor de uitstekende kwaliteit. Zo gaan jouw nieuwe houten kozijn lang mee. Heb jij of jouw klant voorkeur voor een andere houtsoort? Dan kunnen wij dit uiteraard ook realiseren! Door deze hoge kwaliteit vergen onze houten kozijnen weinig onderhoud.

Schilderwerk

Houten kozijnen moeten worden geverfd om weersinvloeden te kunnen weerstaan. Al onze kozijnen worden eerst in een hoogwaardige grondlaag gezet om vervolgens te worden afgewerkt. Hiervoor werken wij alleen met de beste producten van Sigma Coatings.

Waarom kiezen voor houten kozijnen van Kerssens Kozijnen?

• Houten kozijnen in één dag gereed;
• Uitstekende kwaliteit;
• Vrijwel onderhoudsvrije houten kozijnen;
• Jarenlange ervaring in het vervaardigen van topkwaliteit kozijnen.

Wil je meer weten over houten kozijnen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Kozijnen worden op locatie afgeleverd

Snelle levering

Op maat geleverd

<< Terug naar kozijnen

Kozijnen

 

Ramen & Glas

 

Deuren

 

Over Kerssens