Kozijnen

Mahonie hout | Hoogwaardig afgewerkt

Maatwerk Kozijnen

Jouw wensen of die van je klant zijn persoonlijk en specifiek. Een standaard kozijn voldoet daarom niet altijd aan jouw wensen. Ben je op zoek naar een kozijn, maar is de afmeting afwijkend? Geen probleem! Kerssens Kozijnen maakt maatwerk kozijnen van uitstekende kwaliteit. Wij begrijpen dat je niet lang wilt wachten op de kozijnen. Wij maken gebruik van de Saomad Woodpecker. Hierdoor kunnen wij jouw maatwerk kozijnen zeer snel op maat maken.

Houten kozijnen

Houten kozijnen zijn ontzettend veelzijdig en passen in vrijwel ieder gebouw of woning. Houten kozijnen bieden vele voordelen, zoals een lange levensduur, gemakkelijke bewerkbaarheid en de warme uitstraling. Kerssens Kozijnen werkt met name met Mahonie, de beste houtsoort voor kozijnen. Zo kunnen wij uitstekende kwaliteit kozijnen garanderen die weinig onderhoud vereisen. Heeft de klant voorkeur voor een andere houtsoort? Dan kunnen wij dit uiteraard ook realiseren!

Schilderwerk

Om de weersinvloeden te weerstaan is het van belang dat houten kozijnen worden geschilderd. Alle kozijnen van Kerssens worden eerst in een hoogwaardige grondlaag gezet, om vervolgens te worden afgewerkt. Hiervoor werken wij alleen met de beste producten van Sigma Coatings.

Waarom kiezen voor maatwerk kozijnen van Kerssens Kozijnen?

  • Houten kozijnen in één dag gereed;
  • Uitstekende kwaliteit;
  • Vrijwel onderhoudsvrije houten kozijnen;
  • Jarenlange ervaring in het vervaardigen van topkwaliteit kozijnen.Wil je meer weten over maatwerk kozijnen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Kozijnen worden op locatie afgeleverd

Snelle levering

Op maat geleverd

Kozijnen vervangen >> Houten kozijnen >>

Kozijnen

 

Ramen & Glas

 

Deuren

 

Over Kerssens