Heb je een klant waarvan de houten kozijnen aan vervanging toe zijn? Wij helpen je graag verder! Kerssens Kozijnen levert houten kozijnen precies op maat voor jou project!

Net als elk onderdeel van de woning of pand van je klant, zijn ook de kozijnen onderworpen aan normale en onvermijdelijke slijtage. Zijn de kozijnen aan vervanging toe? Dan kunnen wij helpen. Oude of beschadigde kozijnen kunnen een grote impact hebben op de isolatie van een woning of pand, omdat het kan zorgen voor veel warmteverlies. Het vervangen van de kozijnen is dus op de lange termijn kostenbesparend. Haast? Wij kunnen op zeer korte termijn nieuwe houten kozijnen maken!

Houten kozijnen vervangen

Normaal gesproken duurt het maken van nieuwe kozijnen ongeveer zeven weken. Dankzij de Saomad WP Just 3500 zijn jouw kozijnen in slechts één dag gereed. Onze kozijnen worden zeer snel, perfect en nauwkeurig geproduceerd. Zo kunnen jouw klanten snel genieten van nieuwe kozijnen.

De levensduur van het kozijn is afhankelijk van de houtsoort waar de kozijnen van gemaakt worden. Kerssens Kozijnen werkt met name met Mahonie, de beste houtsoort voor kozijnen. Mahonie kozijnen hebben een minimaal gewicht van 650 kg/m2. In combinatie met uitstekende verbindingen door middel van verlijming, zorgt dit voor de beste kwaliteit. Heeft jouw klant voorkeur voor een andere houtsoort? Dan kunnen wij dit uiteraard ook realiseren!

Houten kozijnen moeten geschilderd worden om de weersinvloeden te kunnen weerstaan. Al onze kozijnen worden eerst in een hoogwaardige grondlaag gezet om vervolgens te worden afgewerkt. Hierbij maken wij gebruik van topkwaliteit producten van Sigma Coatings.

Waarom je kozijnen laten vervangen door Kerssens Kozijnen?

• Kozijnen vlot gereed
• Uitstekende kwaliteit
• Vrijwel onderhoudsvrije kozijnen
• Jarenlange ervaring in het vervaardigen van topkwaliteit kozijnen.

Wil je meer weten over kozijnen vervangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom (houten) Kerssens Kozijnen?

Snelle levering (op locatie) van topkwaliteit producten

Hang- en sluitwerk heeft weerstandsklasse twee (SKG**)

Lange levensduur, gemakkelijke bewerkbaarheid en warme uitstraling

Eigen productie en montage door een team van echte vakmannen

Hoogwaardige grondlaag gezet met Sigma Coatings