Kerssens Kozijnen

Finti

Voor maatwerk kozijnen, deuren en ramen kun je verschillende houtsoorten kiezen. Welke je kiest, bepaalt hoe lang ze meegaan en hoeveel onderhoud ze nodig hebben. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Finti hout: een mooie houtsoort die duurzaam en stabiel is.

Past Finti zachthout bij jouw project?

Over Finti

Finti-hout is heel geschikt voor duurzame houten kozijnen, ramen en deuren. Finti is namelijk buitengewoon duurzaam en stabiel. Het is een zachthoutsoort die gemaakt is van meerdere verlijmde houtlagen. Daardoor is het minder gevoelig voor krimp, uitzetting en kromtrekken.

Finti is erg onderhoudsvriendelijk: je hoeft het pas na 15 jaar over te schilderen. Verder heb je ook minimaal onderhoud aan kozijnen van Finti hout. Het heeft hoge isolatiewaarden en is het dus ideaal voor energiezuinige woningen.

Specificaties

Finti is er in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Daardoor past het in elke architecturale stijl.

Bovendien is Finti milieuvriendelijk. Ten eerste is het productieproces van Finti minder belastend dan van de meeste houtsoorten. Het wordt namelijk geproduceerd uit duurzaam beheerde Scandinavische bossen. Daardoor hoeft het maar een korte transportroute af te leggen. Er komt minder afval aan te pas en het heeft minder CO2-uitstoot dan massief hout. Naast het productieproces heeft Finti ook nog eens een ongekend hoge isolatiewaarde: daardoor is het een populaire houtsoort voor kozijnen van energiezuinige woningen.

Offerte aanvragen?

Snel hulp nodig bij jouw project? Binnen 2 dagen zit er een offerte in je inbox.

  • Een aanvraag in 3 klikken
  • Binnen 48 uur contact
  • Offerte op maat
Alles in eigen productie
Advies én montage
Proactieve partner
Aangesloten bij NBVT
© Copyright Kerssens Kozijnen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen