Kerssens Kozijnen

Eiken

De kwaliteit en duurzaamheid van je kozijnen, ramen en deuren hangt sterk samen met de houtsoort die je kiest. Sommige houtsoorten zetten bijna niet uit, andere rotten niet en weer andere zien er glad en strak uit. Eiken is in die zin een allrounder: heel geschikt voor maatwerk kozijnen, ramen en deuren én met een prachtige uitstraling.

Benieuwd of eiken geschikt is voor jouw project?

Over Eiken

Eiken is een van de duurzaamste, sterkste en stabielste houtsoorten om je maatwerk kozijnen, ramen of deuren van te maken. Het oog wil natuurlijk ook wat, en dan zit je met eikenhout goed. Het heeft een opvallende nerfstructuur en een warme, goudbruine kleur. Na verloop van tijd vergrijst eikenhout waardoor het er rustiek uit gaat zien. Niet jouw ding? Met regelmatig onderhoud en afwerking kun je ook de originele kleur houden.

Specificaties

Eikenhout is een betrouwbare houtsoort die je zowel binnen als buiten goed kunt gebruiken. Het is een sterke en duurzame houtsoort. Daardoor is het soms wel wat duurder. Maar dan heb je ook de allersterkste kozijnen die er zijn.

Projecten met Eiken

Eiken is een betrouwbare houtsoort. Bij veel projecten gebruiken we het voor maatwerk kozijnen, ramen en deuren. Ook bij dit project.
Eiken
Eiken
Eiken
Eiken
Eiken
Eiken
Eiken
Eiken

Offerte aanvragen?

Snel hulp nodig bij jouw project? Binnen 2 dagen zit er een offerte in je inbox.

  • Een aanvraag in 3 klikken
  • Binnen 48 uur contact
  • Offerte op maat
Alles in eigen productie
Advies én montage
Proactieve partner
Aangesloten bij NBVT
© Copyright Kerssens Kozijnen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen