Houten deuren

  • Houten deuren op maat
  • Snelle levertijd
  • FSC-gecertificeerd hout

Een houten deur: dat is pas een binnenkomer! Houten deuren geven je huis een stijlvolle uitstraling en ze blijven lang mooi. Maak indruk met een bijzondere voordeur of hou alles mooi strak met houten tussendeuren.

Op zoek naar een bijzondere deur? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Laat je ontwerp zien en wij maken het werkelijkheid in onze timmerfabriek. Geen uitdaging is ons te groot.

Vraag naar onze PEFC of FSC® gecertificeerde producten.

Wij zijn FSC®-gecertificeerd onder COC-nummer SCS-COC-000652-AIF en PEFC-gecertificeerd onder SCS-PEFC/COC-000652-HZ.

Soorten houten deuren

In onze Timmerfabriek maken we alle deuren op maat. Je kan het zo gek niet bedenken of we maken het: van groot tot klein en van traditioneel tot hypermodern. We maken onder andere:

Houten voordeur

Met je voordeur maak je indruk. In onze Timmerfabriek maken we je voordeur op maat, precies zoals jij ‘m in gedachten hebt. We kunnen ook bijvoorbeeld jouw speciale voordeur exact namaken.

Houten schuifpui

Met een houten schuifpui haal je je tuin in huis. De grote deuren van een schuifpui of schuifdeur zorgen voor veel natuurlijke lichtinval is in je huis. Daarnaast bespaar je ruimte, omdat de deuren niet open hoeven te slaan. In plaats daarvan schuiven ze naar de zijkanten.

Houten vouwdeur

Een houten vouwdeur – ook wel een Centor pui – bestaat uit onderdelen die je in elkaar vouwt op het moment dat je de deur opendoet. Het werkt als een soort harmonica. Je kunt ze over de volledige lengte van je huis laten monteren, zodat je op elk moment zelf kunt kiezen hoe ver je ze open zet.

Houten tuindeuren

Meteen vanuit de keuken het terras op? Met openslaande houten tuindeuren maak je de afstand tussen je tuin en huis veel kleiner. Door de deuren valt veel zonlicht naar binnen. En houten tuindeuren laten je huis er van binnen en van buiten klassiek en stijlvol uitzien.

Houten bergings- of schuurdeur

Ook je bergings- of schuurdeur maken we op maat. Schuurdeuren en bergingsdeuren zijn er in veel verschillende vormen en maten. Wil je een strak exemplaar of moeten ze juist bij de klassieke stijl van jouw schuur passen? Wij maken alles voor je op maat. Ook ronde deuren, deuren met glas of dubbele deuren.

Plaatdeuren

Een plaatdeur wordt vaak gebruikt als voordeur. In de plaatdeur zitten aluminiumplaten die je deur extra beschermen tegen inbraak. Verder kan je met de plaatdeur doen wat je wil: zo kun je er groeven in maken, een ruit of een brievenbus. Of allemaal natuurlijk.

Houten binnendeuren

Hout is het perfecte materiaal om je huis er van binnen luxe uit te laten zien. Houten binnendeuren geven je huis namelijk een klassieke of juist moderne look. Dat kan bijvoorbeeld met een paneel, met een ruit of met meerdere ruitjes.

Houten garagedeuren

Met een houten garagedeur kun je alle kanten op. Een ding is zeker: het ziet er altijd luxe uit. Je kunt de houten garagedeur helemaal integreren in je gevel of juist opvallen met een unieke garagedeur. Ga bijvoorbeeld voor een sectionaaldeur, openslaande garagedeur of zijwaartse garagedeuren.

Houten draaikiepdeuren

Een houten draaikiepdeur is de perfecte oplossing voor de toegang tot je dakterras of balkon. Je kan een houten draaikiepdeur namelijk helemaal openzetten als een deur, zodat je naar buiten kan. Maar je kan ‘m ook op de kiepstand zetten: zo kun je ventileren zonder dat de hele deur openstaat. En dat is ook veilig voor als er kinderen rondlopen.

Houten balkondeur

Vervang je balkondeur door een houten balkondeur en je balkon ziet er meteen beter uit! Wij maken je houten balkondeur voor je op maat. Of je nu een enkele balkondeur of openslaande balkondeuren wil.

Een houtsoort voor elke deur

Houten deuren maken we altijd van hetzelfde hout als de kozijnen waar ze in komen. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de houtsoort die bij jouw project past. Hoe wil je dat het eruit ziet? Hoeveel waarde hecht je aan isolatiewaarde? En wat mag het kosten?

Waarom Sapeli Mahonie?

Sapeli Mahonie hardhout is een duurzame houtsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Het hout heeft een opvallende roodbruine kleur en een fijne nerfstructuur. Door zijn hardheid en sterkte wordt het vaak gebruikt voor buitentoepassingen.

Sapeli Mahonie is tevens goed bestand tegen vocht, waardoor het ook geschikt is voor constructies die aan water worden blootgesteld, zoals bruggen en steigers. Dankzij zijn duurzaamheid en esthetische eigenschappen is Sapeli Mahonie een populaire keuze onder architecten en bouwers. Een trend die we de laatste jaren zien op het gebied van hardhouten kozijnen is de terugkeer naar traditionele stijlen en designs. Dit betekent dat meer mensen kiezen voor kozijnen met klassieke details, zoals panelen en profileringen. Wat betreft de kosten, Sapeli Mahonie is een hoogwaardige houtsoort en daarom zijn de prijzen over het algemeen hoger dan die van andere houtsoorten. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afmetingen en het ontwerp van de kozijnen, etc.

Waarom Meranti hardhout?

Meranti hardhout is een duurzame houtsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Het hout heeft een opvallende roodbruine kleur en een fijne nerfstructuur. Door zijn hardheid en sterkte wordt het vaak gebruikt voor buitentoepassingen.

Meranti is tevens goed bestand tegen vocht, waardoor het ook geschikt is voor constructies die aan water worden blootgesteld, zoals bruggen en steigers. Dankzij zijn duurzaamheid en esthetische eigenschappen is Sapeli Mahoni een populaire keuze onder architecten en bouwers. Een trend die we de laatste jaren zien op het gebied van hardhouten kozijnen is de terugkeer naar traditionele stijlen en designs. Dit betekent dat meer mensen kiezen voor kozijnen met klassieke details, zoals panelen en profileringen. Wat betreft de kosten, Sapeli Mahoni is een hoogwaardige houtsoort en daarom zijn de prijzen over het algemeen hoger dan die van andere houtsoorten. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afmetingen en het ontwerp van de kozijnen, etc.

Waarom Finti?

Sapeli Mahoni hardhout is een duurzame houtsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Het hout heeft een opvallende roodbruine kleur en een fijne nerfstructuur. Door zijn hardheid en sterkte wordt het vaak gebruikt voor buitentoepassingen.

Sapeli Mahoni is tevens goed bestand tegen vocht, waardoor het ook geschikt is voor constructies die aan water worden blootgesteld, zoals bruggen en steigers. Dankzij zijn duurzaamheid en esthetische eigenschappen is Sapeli Mahoni een populaire keuze onder architecten en bouwers. Een trend die we de laatste jaren zien op het gebied van hardhouten kozijnen is de terugkeer naar traditionele stijlen en designs. Dit betekent dat meer mensen kiezen voor kozijnen met klassieke details, zoals panelen en profileringen. Wat betreft de kosten, Sapeli Mahoni is een hoogwaardige houtsoort en daarom zijn de prijzen over het algemeen hoger dan die van andere houtsoorten. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afmetingen en het ontwerp van de kozijnen, etc.

Waarom Iroko hardhout?

Iroko hardhout is een duurzame houtsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Het hout heeft een opvallende roodbruine kleur en een fijne nerfstructuur. Door zijn hardheid en sterkte wordt het vaak gebruikt voor buitentoepassingen.

Iroko is tevens goed bestand tegen vocht, waardoor het ook geschikt is voor constructies die aan water worden blootgesteld, zoals bruggen en steigers. Dankzij zijn duurzaamheid en esthetische eigenschappen is Sapeli Mahoni een populaire keuze onder architecten en bouwers. Een trend die we de laatste jaren zien op het gebied van hardhouten kozijnen is de terugkeer naar traditionele stijlen en designs. Dit betekent dat meer mensen kiezen voor kozijnen met klassieke details, zoals panelen en profileringen. Wat betreft de kosten, Sapeli Mahoni is een hoogwaardige houtsoort en daarom zijn de prijzen over het algemeen hoger dan die van andere houtsoorten. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afmetingen en het ontwerp van de kozijnen, etc.

Waarom Ayous zachthout?

Ayous zachthout is een duurzame houtsoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Het hout heeft een opvallende roodbruine kleur en een fijne nerfstructuur. Door zijn hardheid en sterkte wordt het vaak gebruikt voor buitentoepassingen.

Ayous is tevens goed bestand tegen vocht, waardoor het ook geschikt is voor constructies die aan water worden blootgesteld, zoals bruggen en steigers. Dankzij zijn duurzaamheid en esthetische eigenschappen is Sapeli Mahoni een populaire keuze onder architecten en bouwers. Een trend die we de laatste jaren zien op het gebied van hardhouten kozijnen is de terugkeer naar traditionele stijlen en designs. Dit betekent dat meer mensen kiezen voor kozijnen met klassieke details, zoals panelen en profileringen. Wat betreft de kosten, Sapeli Mahoni is een hoogwaardige houtsoort en daarom zijn de prijzen over het algemeen hoger dan die van andere houtsoorten. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de afmetingen en het ontwerp van de kozijnen, etc.

Waarom eiken?

Eiken is een populaire keuze voor houten kozijnen, deuren en ramen vanwege zijn natuurlijke schoonheid, duurzaamheid en opvallende nerfstructuur.

Het heeft een warme, goudbruine kleur en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Hoewel eikenhout na verloop van tijd kan vergrijzen, wat voor sommigen aantrekkelijk is voor een rustieke uitstraling, kan de oorspronkelijke kleur behouden worden met regelmatig onderhoud en afwerking.

De kennis van Kerssens

De nieuwste technologieën
Ook voor kleinere klussen
Partner bij uitdagende projecten
Snellere levering op locatie
Alles op maat: geen uitdaging is te groot

Onze trotse partners

ISERO logo
AppolBouw logo
Aannemersbedrijf J.M. Pantjes logo
Rottinghuis logo
BPZ logo
Dakkapellen.nu logo
Bouwbedrijf Tadema Groningen logo
Samen Bouwzaken logo

Zo gaan we te werk

In onze Timmerfabriek van de Toekomst maken we al onze maatwerk kozijnen zelf. Van ontwerp totdat het glas erin gaat. Zo zijn we zelf bij elke stap en houden we de kwaliteit hoog. Met de nieuwste technieken kunnen we elk kozijn maken dat je maar kunt bedenken.

Ontwerp

Samen gaan we aan de tekentafel zitten. Hoe ziet jouw project eruit, waar ben je naar op zoek, wat vind je mooi en wat vind je belangrijk? Op basis daarvan maken we een ontwerp. En je krijgt de offerte en een concrete planning er meteen bij.

Productie

Normaal gesproken kost het wel 7 weken om nieuwe kozijnen te maken. Maar met de moderne apparatuur en technieken in onze Timmerfabriek gaat dat een stuk sneller. En ook nog eens nauwkeuriger.

Afwerking

Alle kozijnen die onze Timmerfabriek uit komen, zijn ingespoten met Wijzonol ECO Onecoat. Deze coating vormt een soort schil om je kozijn. Zo blijft het beschermd tegen invloeden van buitenaf. Kleurtje erop? Ook dat kan in onze spuiterij.

Hang- en sluitwerk door Kerssens Kozijnen

Hang- en sluitwerk

Als laatste monteren we het hang- en sluitwerk: de hendel van je schuifpui, slot van de deur en de sluiting van het raam. Al ons hang- en sluitwerk heeft een SKG**-keurmerk. Dat betekent dat het inbraakwerend is.

Offerte aanvragen?

Snel hulp nodig bij jouw project? Binnen 2 dagen zit er een offerte in je inbox.

  • Een aanvraag in 3 klikken
  • Binnen 48 uur contact
  • Offerte op maat
Alles in eigen productie
Advies én montage
Proactieve partner
Aangesloten bij NBVT
© Copyright Kerssens Kozijnen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen