Hang- en sluitwerk

  • Standaard bij kozijnen, ramen en deuren
  • SKG**-gecertificeerd
  • SKG*** mogelijk

Om je raam dicht te doen, heb je een haak nodig. En een deur gaat niet open zonder een soepel scharnier en een deurklink. Alles wat je nodig hebt om je ramen en deuren open en dicht te doen, vast te zetten en veilig op slot te doen is hang- en sluitwerk.

Bij al onze producten is het hang- en sluitwerk een vast onderdeel van de productie. En het voldoet altijd aan de veiligheidsnormen (SKG**).

Hang- en sluitwerk door Kerssens Kozijnen

Veiligheid voorop

Op al onze houten deuren en ramen zit veiligheidsbeslag. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat inbrekers zomaar binnenkomen door je raam of deur. Onze deuren hebben standaard inbraakwerendheidsklasse 2 (ook wel SKG**). Nog meer zekerheid? We kunnen er ook voor zorgen dat je ramen en deuren van klasse 3 zijn (SKG***).

Soorten hang- en sluitwerk

Bij verschillende ramen en deuren horen verschillende soorten hang- en sluitwerk. In sommige gevallen heb je een keuze, bij andere producten zit het er standaard op. Het hang- en sluitwerk dat wij monteren is onder andere:

  • Sloten
  • Deurbeslag
  • Scharnieren
  • Raambeslag

Hang- en sluitwerk in het totaalpakket

Een houten deur of raam kan niet zonder degelijk hang- en sluitwerk. Daarom monteren wij op alles wat onze fabriek uitkomt het juiste hang- en sluitwerk met SKG**. Zo hoef je er nooit over in te zitten. Het is gewoon onderdeel van het totaalpakket.

Naast het hang- en sluitwerk zorgen we er ook voor dat je kozijnen, ramen en deuren strak in de Wijzonol ECO Onecoat zitten. En zitten de glazen er ook al in. Je krijgt het eindproduct volledig afgewerkt op locatie afgeleverd. Alleen nog maar monteren!

De kennis van Kerssens

De nieuwste technologieën
Ook voor kleinere klussen
Partner bij uitdagende projecten
Snellere levering op locatie
Alles op maat: geen uitdaging is te groot

Onze trotse partners

ISERO logo
AppolBouw logo
Aannemersbedrijf J.M. Pantjes logo
Rottinghuis logo
BPZ logo
Dakkapellen.nu logo
Bouwbedrijf Tadema Groningen logo
Samen Bouwzaken logo

Net opgeleverde projecten

Elk project is uniek. Of het gaat om oud-Hollandse kozijnen in een herenhuis of een schuifpui in een nieuwbouwproject: wij zijn trots op het resultaat. Bekijk onze projecten en je snapt waarom.

Hang- en sluitwerk
Hang- en sluitwerk
Hang- en sluitwerk
Hang- en sluitwerk
Hang- en sluitwerk
Hang- en sluitwerk
Hang- en sluitwerk
Hang- en sluitwerk

Zo gaan we te werk

In onze Timmerfabriek van de Toekomst maken we al onze maatwerk kozijnen zelf. Van ontwerp totdat het glas erin gaat. Zo zijn we zelf bij elke stap en houden we de kwaliteit hoog. Met de nieuwste technieken kunnen we elk kozijn maken dat je maar kunt bedenken.

Ontwerp

Samen gaan we aan de tekentafel zitten. Hoe ziet jouw project eruit, waar ben je naar op zoek, wat vind je mooi en wat vind je belangrijk? Op basis daarvan maken we een ontwerp. En je krijgt de offerte en een concrete planning er meteen bij.

Productie

Normaal gesproken kost het wel 7 weken om nieuwe kozijnen te maken. Maar met de moderne apparatuur en technieken in onze Timmerfabriek gaat dat een stuk sneller. En ook nog eens nauwkeuriger.

Afwerking

Alle kozijnen die onze Timmerfabriek uit komen, zijn ingespoten met Wijzonol ECO Onecoat. Deze coating vormt een soort schil om je kozijn. Zo blijft het beschermd tegen invloeden van buitenaf. Kleurtje erop? Ook dat kan in onze spuiterij.

Hang- en sluitwerk door Kerssens Kozijnen

Hang- en sluitwerk

Als laatste monteren we het hang- en sluitwerk: de hendel van je schuifpui, slot van de deur en de sluiting van het raam. Al ons hang- en sluitwerk heeft een SKG**-keurmerk. Dat betekent dat het inbraakwerend is.

Offerte aanvragen?

Snel hulp nodig bij jouw project? Binnen 2 dagen zit er een offerte in je inbox.

  • Een aanvraag in 3 klikken
  • Binnen 48 uur contact
  • Offerte op maat
Alles in eigen productie
Advies én montage
Proactieve partner
Aangesloten bij NBVT
© Copyright Kerssens Kozijnen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen