Klant aan het woord: Van de Velde Interieurmontage

Kerssens Kozijnen Groningen - maatwerk houten kozijnen

Regelmatig laten wij één van onze klanten aan het woord. Klanten vertellen over hun samenwerking met Kerssens Kozijnen en daarnaast komen de vraag, oplossing en werkwijze van Kerssens Kozijnen aan bod. Deze week vertelt Abel Veenstra over zijn ervaringen. Benieuwd? Lees hier meer!

Over Van de Velde Interieur Montage

Abel is werkzaam bij Van de Velde Interieur Montage. Het bedrijf is in 2007 opgericht door de gebroeders Van der Velde. Het bedrijf is sterk in het monteren van interieurelementen in verschillende sectoren, waaronder hotels, vakantieparken, kantoorpanden, ziekenhuizen, winkelketens en overheid. Naast het uitvoerend werk kan Van de Velde ook de projectbegeleiding uit handen te nemen. Een echte totaaloplossing dus!

Abel Veenstra aan het woord

Abel Veenstra, medewerker van Van de Velde Interieur Montage: “We werken samen met Kerssens Kozijnen zowel in de werkplaats en indien noodzakelijk op locatie. De goede band zorgt voor een uitstekende samenwerking en een goed product”. Los van de zakelijke samenwerking tussen Van de Velde Interieur Montage werkt Kerssens ook privé met ze samen.

Voor Abel zijn jaren 60 woning is Kerssens aan de slag gegaan. Abel had al een beeld van wat hij wilde, maar kwam voornamelijk bij Kerssens Kozijnen omdat hij expertise, kennis en vakkundig advies nodig had. Hij wilde zijn eigen woning verrijken met kozijnen die bij zijn woning pasten. Vooral de karakteristieke details wilde hij benadrukken in de openslaande deuren.

Kerssens Kozijnen aan de slag

Kerssens ging aan de slag en door het kozijn zo te maken als te zien is op de foto, zijn de details goed zichtbaar. Daarnaast is er gebruik gemaakt van stopverf profiel aan de ramen en bossing panelen in de deuren voor een extra mooi resultaat.

Abel: “De kwaliteit is dermate goed dat ik er jaren plezier van kan hebben. Het voldoet precies aan mijn verwachtingen!”

Meer weten over Kerssens Kozijnen of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!