Houten deuren

Mahonie hout | Hoogwaardig afgewerkt

Houten deuren

Mooie deuren geven veel sfeer in een woning. In een woning besteden we veel aandacht aan een passende inrichting, maar ook de deuren mogen niet over het hoofd gezien worden. Houten deuren geven een prachtige warme uitstraling. De mooiste houten deuren, duurzaam en veilig? Kerssens maakt ze!

Mahoniehouten deuren

Kerssens realiseert deuren uit prachtig Mahonie hout. Mahoniehouten deuren geven een mooie warme en natuurlijke uitstraling. Alle profielen en details zijn bij ons mogelijk. Onze houten deuren worden met zorg gespoten in een hoge kwaliteitsverf voor een prachtig eindresultaat. Uiteraard zijn er vele kleuren mogelijk, waardoor we de perfecte deur voor jouw klant kunnen realiseren.

Hang- & sluitwerk

Onze houten deuren worden geleverd in een standaard dikte van 56mm, met een meerpuntsluiting en rubberen kaderafdichting. Dit alles voorzien we van veiligheidsbeslag, welke voldoet aan het politiekeurmerk. Dit maakt onze deuren standaard inbraakwerendheid klasse twee. Voor veilige deuren van hoge kwaliteit ben je bij Kerssens dus aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor Kerssens?

Wij zijn gespecialiseerd in het maken en vervaardigen van topkwaliteit houten deuren. Wij communiceren op heldere en duidelijke wijze en zorgen ervoor dat de nieuwe deuren perfect aansluiten op de wensen van jouw klant.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor houten deuren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Waarom Kerssens Kozijnen?

Kozijnen worden op locatie afgeleverd

Snelle levering

Op maat geleverd

<< Terug naar Deuren

Kozijnen

 

Ramen & Glas

 

Deuren

 

Over Kerssens