Deuren

Heb jij al Kerssens deuren

Deuren

Houten kozijnen zijn ontzettend veelzijdig en passen in vrijwel iedere woning. Houten kozijnen zijn al jaren een ontzettend populaire keuze voor huiseigenaren, aannemers en bouwbedrijven en niet zonder reden. Houten kozijnen hebben een lange levensduur, zijn gemakkelijk bewerkbaar en hebben een warme uitstraling. Wij werken met de fantastische Saomad Woodpecker. Hierdoor kunnen wij de woning of het pand jouw klant in slechts één dag van houten kozijnen voorzien!

Lange levensduur

Goede houten kozijnen hebben een lange levensduur. De levensduur van kozijnen is afhankelijk van de houtsoort waar de kozijnen van gemaakt worden. Wij werken alleen met Mahonie, de beste houtsoort voor kozijnen. Mahonie kozijnen hebben een minimaal gewicht van 650 kg/m2. In combinatie met de beste verbindingen door middel van verlijming zorgt dit voor de uitstekende kwaliteit. Zo gaan de nieuwe houten kozijnen lang mee. Door deze hoge kwaliteit vergen onze houten kozijnen weinig onderhoud.

Schilderwerk
Houten kozijnen moeten worden geverfd om weersinvloeden te kunnen weerstaan. Al onze kozijnen worden eerst in een hoogwaardige grondlaag gezet om vervolgens te worden afgewerkt. Vervolgens brengen we het schilderwerk laag voor laag aan om de beste dekking en hechting te garanderen.

Waarom Kerssens Kozijnen?

Kozijnen worden op locatie afgeleverd

Snelle levering

Op maat geleverd

Houten deuren >> Deuren op maat >> Schuifpuien >>

Kozijnen

 

Ramen & Glas

 

Deuren

 

Over Kerssens