Kerssens Kozijnen

Calculatiebureaus

In een vroeg stadium al weten wat de bouwkosten worden – hoe fijn is dat? Als calculatiebureau wil je het graag zo snel mogelijk weten. Dat snappen we. Met onze snelle offertes en duidelijke communicatie weet je meteen waar je aan toe bent.

Grip op kwaliteit en kosten

Als calculator of werkvoorbereider is het jouw taak om grip te houden. Op de kosten én op de kwaliteit. Dan is het fijn om samen te werken met een bedrijf dat snel reageert. Wij zorgen ervoor dat je snel een duidelijke en uitgebreide offerte in je mailbox hebt. En je kan met ons over alles overleggen.

Transparante en snelle service

Zodra je een aanvraag bij ons indient, gaan we aan de slag. Aan de hand van je bestektekeningen maken we een conceptofferte die we aan je voorleggen. Zijn er nog punten uit de nota van inlichtingen? Dan verwerken we die er ook in. Als we het eens zijn, krijg je de definitieve scherpe offerte. Bij groen licht plannen we de productie in. En leveren we het product bij jou op locatie af.

Dit kun je verwachten

Als calculatiebureau samenwerken met Kerssens Kozijnen? Goed idee! Je kan namelijk rekenen op:

In een vroeg stadium inzicht in alle kosten
Partner om uitdagingen mee op te lossen
PEFC- en FSC-gecertificeerd
Snelle reactietijd
De beste prijs-kwaliteitverhouding

Onze producten voor calculatiebureaus

Als calculatiebureau kun je veel van onze producten goed gebruiken. Zoek je op maat gemaakte houten kozijnen voor een bijzonder raampje? Of wil je een complete set met ramen, deuren, glas en hang- en sluitwerk? Ook dat regelen we voor je.

Maak kennis met onze specialist

Aangenaam, ik ben Nick Kerssens. Eigenaar van Kerssens Kozijnen en specialist in de branche. Ik werk graag nauw samen met calculatiebureaus. Zo vinden we altijd een geschikte oplossing, al is de uitdaging nog zo groot. Hoe groter de uitdaging, hoe mooier het resultaat!

Kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laten we vrijblijvend afspreken. Je kunt mij bellen op +31(0)594 534 004 of mailen naar info@kerssens-kozijnen.nl.

Onze trotse partners

ISERO logo
AppolBouw logo
Aannemersbedrijf J.M. Pantjes logo
Rottinghuis logo
BPZ logo
Dakkapellen.nu logo
Bouwbedrijf Tadema Groningen logo
Samen Bouwzaken logo

Offerte aanvragen?

Snel hulp nodig bij jouw project? Binnen 2 dagen zit er een offerte in je inbox.

  • Een aanvraag in 3 klikken
  • Binnen 48 uur contact
  • Offerte op maat
Alles in eigen productie
Advies én montage
Proactieve partner
Aangesloten bij NBVT
© Copyright Kerssens Kozijnen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen