Kerssens Kozijnen

Architecten

Als architect vooroplopen als het gaat om innovatie, duurzaamheid en veiligheid? Dan zit je goed met de houten kozijnen, ramen en deuren van Kerssens Kozijnen. Met onze producten gaan we voor kwaliteit én een luxe uitstraling.

Complete service

Of je als architect nu aan de slag gaat met een renovatie- of nieuwbouwproject, wij denken met je mee. Over het hele project. We stoppen niet bij alleen producten leveren: van ons kan je complete service verwachten. Ideaal, want bij projecten die niet helemaal volgens het boekje gaan, maken we producten op maat. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Proactieve aanpak

Zodra we je aanvraag binnenkrijgen, gaan we aan de slag. Je krijgt een uitgebreide offerte waarin we je aanvraag verwerken, helemaal afgestemd op het bestek. Is er een nota van inlichtingen? Dan verwerken we die ook in de offerte. Als je akkoord bent, beginnen we met de productie. En leveren we op locatie.

Dit kun je verwachten

Als architect of architectenbureau samenwerken met Kerssens Kozijnen? Goed idee! Je kan namelijk rekenen op:

Serieuze, professionele aanpak
Partner om uitdagingen mee op te lossen
PEFC- en FSC-gecertificeerd
Aangesloten bij de NBVT
Uitgebreide kennis van hout en hang- en sluitwerk

Onze producten voor architecten

Als architect kun je veel van onze producten goed gebruiken. Zoek je op maat gemaakte houten kozijnen voor een bijzonder raampje? Of wil je een complete set met ramen, deuren, glas en hang- en sluitwerk? Ook dat regelen we voor je.

Maak kennis met onze specialist

Aangenaam, ik ben Nick Kerssens. Eigenaar van Kerssens Kozijnen en specialist in de branche. Ik werk graag nauw samen met architecten. Zo vinden we altijd een geschikte oplossing, al is de uitdaging nog zo groot. Hoe groter de uitdaging, hoe mooier het resultaat!

Kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Laten we vrijblijvend afspreken. Je kunt mij bellen op +31(0)594 534 004 of mailen naar info@kerssens-kozijnen.nl.

Onze trotse partners

ISERO logo
AppolBouw logo
Aannemersbedrijf J.M. Pantjes logo
Rottinghuis logo
BPZ logo
Dakkapellen.nu logo
Bouwbedrijf Tadema Groningen logo
Samen Bouwzaken logo

Offerte aanvragen?

Snel hulp nodig bij jouw project? Binnen 2 dagen zit er een offerte in je inbox.

  • Een aanvraag in 3 klikken
  • Binnen 48 uur contact
  • Offerte op maat
Alles in eigen productie
Advies én montage
Proactieve partner
Aangesloten bij NBVT
© Copyright Kerssens Kozijnen 2024 Gebouwd door Saam' Marketing uit Groningen