Aannemersbedrijf de Wit over de samenwerking met Kerssens Kozijnen

Kerssens Kozijnen Groningen - maatwerk houten kozijnen

Aannemersbedrijf Fa. W. de Wit en Zn uit het Groningse Boerakker werkt al een jaar samen met Kerssens Kozijnen. Hoe, waarom en waar? Dat vertelt Gerke de Wit je in dit artikel.

Over Aannemersbedrijf Fa. W de Wit en Zn

Al sinds 1946 verzorgt aannemersbedrijf Fa. W de Wit en Zn voor bouwprojecten in de regio Westerkwartier en daarbuiten. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en de levering van bouwmaterialen behoren tot de werkzaamheden en kwaliteiten van de Wit.

Gerke de Wit aan het woord

Eigenaar Gerke de Wit: We hebben al meerdere kozijnen van Nick Kerssens afgenomen voor aanbouwen en of vervangen van kozijnen. Het meest recente project is een nieuwbouw woning in Noordhorn, waar Kerssens Kozijnen de complete woning heeft voorzien van buitenkozijnen”.

Van de calculatiefase tot de opdrachtfase is Kerssens Kozijnen nauw betrokken geweest bij het gehele proces van deze woning waardoor vragen snel werden opgepakt.

Korte lijntjes en een sterke vertrouwensband

Volgens Gerke zorgen de korte lijntjes en sterke vertrouwensband ervoor dat de Wit de samenwerking als uitstekend ziet. Het snelle schakelen omdat het bedrijf relatief klein is en daarom ook flexibel maak het werken prettig. Het resultaat? Alle houten kozijnen halen we bij Kerssens.

Los van het merk Kerssens mag Nick volgens de Wit ook nog even in het zonnetje gezet worden. “Het enthousiasme waarmee hij werkt valt me elke keer weer op. Hij is enorm gedreven om van zijn bedrijf een succes te maken en wij hopen hier natuurlijk een steentje in bij te kunnen dragen door de kozijnen bij hem weg te halen”.

Meer weten over Kerssens Kozijnen of benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op!